Töltsd fel méhes élményeidet, írásaidat Te is!

Töltsd fel méhes élményeidet, írásaidat Te is!


Szia kedves Olvasó!

Ez a magazin a néhány éve hivatalosan is legfontosabb élőlényeinek kikiáltott méhekről szól, de természetesen szót ejtünk a mézről is.

Rendszerünknek több magazinja is van, a MÉHEK VILÁGA egyike ezeknek. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak és tagjainknak! Ennek elősegítése érdekében rendszeresen jelentkezünk érdekességekkel, szomorú és vidám írásokkal. Az írások folyamatosan kerülnek fel az oldalra, így érdemes időnként visszatérned, ha olvasgatni szeretnél. Ha pedig átkattintasz, akkor megismerheted a témához szorosan kapcsolódó testvér magazinunkat, a MÉZ VILÁGA oldalt is.

 

Milyen témákat foglal magában a MéhekVilága?        

Úgy állítottuk össze a magazin menüpontjait, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát. Mivel ezt a magazint nem egyetlen ember szerkeszti, és nyilván mindenkit más érdekel, ezért a MéhekVilága magazin egy színes, különleges "újság", ahova különböző írások kerülnek fel. Nem titkolt célunk, hogy kitérjünk a méhek védelmére is, mert sajnos ők egyike azoknak az élőlényeknek, akiket a kihalás veszélye fenyeget. Ez pedig az emberiségnek sem tesz jót. Lesznek fent különleges méhek is, de más érdekességekről is lehet olvasni.


Hogyan épül fel a MéhekVilága oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

1.  Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok-sok érdekességről olvashatsz, és írhatsz, hiszen akár Te is lehetsz az egyik mesélőnk. Magazinunkba bárki tölthet fel saját írást, cikket. Mivel ez egy méhekről szóló magazin, ezért ebben a témában várunk írásokat, de igyekeztünk úgy összeállítani a menüpontokat, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

2. ApróHirdető rész: Ez a modul a Méhek Világa közössége számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.


Ne csak olvass, töltsd fel Te is az írásaidat!

Csatlakozz szerkesztő-cikkíró csapatunkhoz, közösségünkhöz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a facebookon. Mivel napjainkban ez már életünk része, ezért számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a tevékenységekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.

 

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: Kattints IDE!

2. lépés: Töltsd ki a kért adatokat: név, jelszó, email cím. Domain névhez válaszd ki a Neked tetszőt. Például erika (így, kisbetűvel írd, ne használj ékezeteket, például Ágota esetén ezt írd be: agota).

3. lépés: Pipáld ki a két négyzetet!

4. lépés: Nyomj rá az Igénylés gombra!

5. lépés: Kapsz majd egy levelet, ahol meg kell erősítened az Igénylést. Nézd meg a Spam, Promóciók mappákat is, mert sokszor oda érkeznek a levelek, főként gmail-es postafiók esetén.

6. lépés: Várd meg, míg aktiválják a magazinodat. 

7. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez. A részletesebb, lépésről-lépésre szerkesztési útmutatót egy külön oldalon állítottam össze, ITT találod.

 

Velünk tartasz? Szeretettel várunk közösségünkben!

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!

 

Méhek Világa csapata

Tetszett a cikk?

 

MézVilága cikkek

A méz hamisítása
Méz Világa, Mézes infó
A méz hamisításakor idegen anyagokat kevernek hozzá, hogy csökkentsék a kristályosodásra való hajlamát.
Néhány szó a méhszúrásról
Méh cikkek, Információk
Egy csípéssel 0,1 mg méreg jut az ellenség testébe, de a méh csak akkor támad, ha veszélyben érzi magát.
Magányosan élő méhek, 6. rész
Szorgos méh, Egyéb szorgos méh
Magányosan élő, nagy méretű, de egyáltalán nem agresszív méhfajta a KÉK FADONGÓ.
Mézharmat méz
Méz Világa, Méz fajták
A mézharmat félfedelesszárnyúak által kiválasztott anyagcseretermék, melyet a méhek a levelekről összegyűjtenek.
A beporzásban is résztvevő denevérek
Beporzók, Denevérek
A denevérek 67 növénycsaládnak a kizárólagos beporzói, illetve magjainak széthordói.
A világ legszebb méhe
Méh cikkek, Méhekről
Ausztráliában él a világ legszebb méhfaja, amely színében teljesen eltér hagyományos társaitól.
Ez itt a te INGYENES reklámhelyed
Méhészet, Magyar termelők / méhészek
Népszerűsítsd mézes termékeidet, vállalkozásodat, üzletedet nálunk! Részletekért kattints a képre!
A világ legfontosabb élőlénye
Méhvédelem, Méhek veszélyben
Egy városi legenda szerint a híres tudós, Albert Einstein egyszer kiszámolta, hogy amint kipusztulnak a méhek, az e ...
A méhek világa
Méhes sztorik, Kisfilm a méhekről
Szeretnél többet tudni a méhekről? Nézd meg a dokumentumfilmet, ami bemutatja őket.

További cikkek »

 

....